Aqua Hotel Aquamarina & Spa
Avinguda del Mar, 16
Over 130,000 hotels worldwide
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
0 Huoneet ==With== Aikuisia Lapsia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Aqua Hotel Aquamarina is a 3-star hotel complex with significant architectural construction and design. This magnificent hotel is located on Santa Susanna's sea front promenade, just 100-metres from the beach making it the ideal place from which to enjoy a fun-filled holiday full of activities.

Each night, the Aqua offers exciting entertainment for guests to enjoy. In addition, during the summer holiday season the hotel offers the Mini-Club entertainment programme for children. The Aqua·Hotel Aquamarina has everything that any guest could wish for in a wonderful holiday!

Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Gerona, Spain (GRO-Costa Brava) - 18.40 mi
  • Barcelona, Spain (BCN-Barcelona Intl.) - 40.49 mi

  Ravintolat

  • Vilassar - 1.01 km
  • Bodega 2002 - 1.02 km
  • Restaurant VistaMar - 1.02 km
  • Tic-Tac 24h - 1.02 km
  • Pizzeria Burgerhouse Hamburgueseria Doner Kebab - 1.10 km
  • LA COVA PINTXOS I TAPAS - 1.11 km